fbpx

Låt oss hjälpa dig arrangera en oförglömlig segling i Stockholms vackra skärgård. Ingen vana eller erfarenhet krävs!

Vi på Marine Charter har stor erfarenhet av segling i Stockholms skärgård. Vi arrangerar aktiviteter, events, kick-offer eller konferenser med skärgården och segling som utgångspunkt.
Ombord på våra stora bekväma segelbåtar med all tänkbar utrustning kan du njuta av längre eller kortare seglingar och konferenser. Alla våra båtar seglar med erfaren personal och med skeppare ombord, allt för din säkerhet och bekvämlighet. Båtarna tar upp till 12 passagerare plus skeppare.

Vilken typ av segling är du ute efter?

Oavsett hur många ni är kan vi hjälpa er att anordna en lyckad konferens, kick-off, teambuilding aktivitet eller bara en lugn och avspänd skärgårdssegling ombord på våra moderna båtar av allra högsta kvalité. Vi ordnar allt runt din konferens som mat och inkvartering i skärgården. Givetvis går det också bra att sova ombord på våra båtar. Inget arrangemang eller aktivitet är för stort eller för litet för oss.
Stockholms skärgård är en av de bästa och mest stimulerande platser som finns för gruppaktiviteter och stärkande möten-både för din personal och dina kunder. Vi kan lova dig ditt livs bästa konferens!
Välkommen att kontakta oss på telefon 070 – 849 94 29 eller info@marinecharter.se

Privat läs mer här!

Företag läs mer här!

Vi garanterar dig och ditt företag en oförglömlig kick-off eller segling i skärgården

Under mer än 13 år har vi arrangerat seglingar och konferenser i Stockholms skärgård. Vår långa erfarenhet gör att vi känner till de bästa platserna i Stockholms skärgård. Alla mysig badvikar och ankringsplatser kan vi och vi seglar gärna med er dit.

Din kick-off, segling eller kundaktivitet i Stockholms kommer att bli en stund att minnas!