fbpx

Konferenser:

Ert livs bästa konferens i Stockholms skärgård

Vi arrangerar er konferens, kick off eller event i Stockholms vackra skärgård. Att segla i skärgården med ett urval av de bästa och mest komfortabla båtar som finns är en upplevelse för livet. Våra båtar tar upp till 12 personer för dagseglingar och 7-8 personer kan övernatta i bekväma hytter, ofta med egen dusch och toa. All bekvämlighet finns ombord som fullutrustade kök, kylar, värme, duschar, toaletter etc. Det finns givetvis också all säkerhetsutrustning som flytvästar, sjöställ, livflottar ombord. Allt för att göra er konferens i skärgården till ett minns för livet, oavsett väder och vind! Mat och dryck ordnar vi efter era önskemål. Ingen vana av segling eller båtar krävs för en lyckad skärgårds konferens.

Kick Off och Event i skärgården:

Gruppstärkande och teambildande aktivitet

Sparka igång säsongen eller säljcykeln med en längre eller kortare Kick Off i skärgården. En Kick Off i skärgården ger er en unik möjlighet att kombinera en inspirerande miljö med en aktivitet som garanterat stärker era band med kunder, anställda eller leverantörer. Välj att bo ombord eller i land. Vi bokar och ordnar så att er aktivitet blir optimal på alla sätt.

Match-Race:

Kappseglingar och events för de tävlingssugna

Vi arrangerar kappseglingar och race mellan våra båtar om ni vill. Givetvis får alla styra och navigera hur mycket ni vill! En erfaren skeppare finns ombord men håller sig gärna i bakgrunden. Tanken är ni själva skall framföra båten till seger i regattan. Vi har seglat med nöjda kunder i över 10 år och har en bred erfarenhet av att ordna både match race, distans seglingar eller andra events i skärgården med allt från 2-20 båtar.

Temaseglingar

Vi arrangerar gärna också olika temaseglingar där vi knyter an till något speciellt exempelvis matlagning, vinprovning, fiske, vildmarks kunskap, tjejsegling eller dylikt. Vi ordnar föreläsare och lägger upp seglingen enligt era önskemål!

Höst- och vintersegling:

Upplev vår underbara skärgård på hösten och vintern

Under hösten och vintern är det kanske skönheten och intrycken av skärgården som är starkast. Marin Charter är specialister på att arrangera fina och minnesvärda seglingar under hösten/vintern. Våra båtar är utrustade med värmare och vissa även med braskaminer för en oförglömlig upplevelse när höstmörkret sänker sig.

Bastuseglingar:

Avsluta ett fantastiskt event i skärgården med ett uppfriskande bastubad

Våra konferens seglingar och konferenser i skärgården kan med fördel avslutas eller innehålla ett uppfriskande bastubad. Bastuseglingar kan göras hela säsongen men passar kanske bäst under tidig vår och höst. Att avsluta en konferens i skärgården med en bastu och ett dopp i det kristallklara vattnet är magiskt.

Segling i Skärgården

Med våra stora och snabba segelbåtar tar vi oss långt ut i skärgården på kort tid. Upplev de underbara skären, de fantastiska vyerna med djur och fåglar i ytterskärgården. Naturen här ute är helt enastående, stillheten, de solvarma klipporna och solnedgångar är något man sent glömmer. Bättre konferens segling i skärgården är svår att finna.

Event med båt i Stockholms skärgård

Vi arrangerar alla sorters konferenser och event i skärgården. Även om vi är specialister på segling och olika företagsevent så kan vi också ordna kundmöten och event på alla sorters båtar i Stockholms skärgård. Tveka inte att höra av dig till oss så lovar vi att du får en fantastisk upplevelse i Stockholms vackra skärgård. Helt skräddarsydd efter era önskemål!

   


Den här webbplatsen använder kakor - s.k. "cookies". Genom att fortsätta accepterar du användningen av kakor.