fbpx

Dagseglingar:

Ta med familjen eller vännerna ut på dagsegling

Upp till 12 personer får plats på varje båt. Njut av en heldag bland kobbar och skär. Skeppare finns ombord för att hjälpa till om det behövs. Mat lagar vi ombord i en stilla vik, varför inte sill och potatis med tillbehör? Efter maten tar vi ett uppfriskande dopp innan vi seglar hemåt. Vi kan komma och hämta er där ni önskar, annars utgår vi från vår hemmahamn på Värmdö.Flerdagsseglingar:

Våra båtar tar upp till 8 personer för övernattning

Upplev skärgården lite längre tid och lite längre ut. På 2 dagar hinner vi långt ut i havsbandet och kan njuta av den fantastiska och helt unika naturen. Vi äter och lever ombord. Vi lägger upp en segelrutt som passar era behov och önskemål.Helgseglingar:

Upplev en helg i skärgården

Under högsäsong vimmlar inner- och mellanskärgården av båtar i alla former. Kommer vi längre ut avtar mängden båtar och tystnad och frid tilltar. På en helg kommer vi långt och har möjlighet att njuta både av Nämndöfjärdens alla segelbåtar och den unika och vilsamma naturen ute vid Stora Nassa eller Huvudskär.Temaseglingar:

Vi arrangerar årligen en mängd olika temaseglingar

Det är allt från olika ”prova på ” aktiviteter; typ matlagning, vinprovning, chokladprovning, fiske, vildmarksupplevelser etc. till möhippor och svensexor. Vi kommer gärna och hämtar och lämnar er där ni önskar. Vi samarbetar också med alla viktiga anläggningar och restauranger i skärgården om ni vill kombinera ert tema med ett restaurangbesök iland.

   


Den här webbplatsen använder kakor - s.k. "cookies". Genom att fortsätta accepterar du användningen av kakor.